Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόσκληση προς τους δημοτικούς συμβούλους για την αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα


ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Μαραθώνας 15 Σεπτεμβρίου 2018
Την Παρασκευή 14-9-2018 στις3.39 μ.μ. λάβαμε ηλεκτρονικά πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 18-9-2018 με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη πολλά των οποίων είναι ιδιαίτερα σημαντικά.
Για κανένα από τα θέματα δεν λάβαμε εισήγηση και καθώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο μέχρι τη συνεδρίαση είναι απαγορευτικά τα χρονικά περιθώρια για ενημέρωση και από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Επαναλαμβάνεται η απαράδεκτη τακτική να αιφνιδιάζεται το ΔΣ με πληθώρα θεμάτων χωρίς έγκαιρη διάθεση των εισηγήσεων και υπό πίεση να λαμβάνονται αποφάσεις χωρίς την απαιτούμενη μελέτη και επεξεργασία των θεμάτων.
Φαινόμενο που κατεπανάληψη συμβαίνει και στην Οικονομική Επιτροπή.
Αποδεικνύουν αυτά την απαξίωση της δημοτικής αρχής στην ουσιαστική λειτουργία των συλλογικών οργάνων.
Αυτά τα φαινόμενα πιθανά ανοίγουν το δρόμο σε λανθασμένες αποφάσεις και «σπατάλες».  

Επιβάλλεται οι δημοτικοί σύμβουλοι να μην τα αποδεχτούμε και να επιβάλλουμε την ουσιαστική και σύννομη λειτουργία του ΔΣ και των άλλων οργάνων  με σεβασμό στη δημοκρατία.
Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις παρατάξεις , τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους την Κυριακή 16-9-2018 ώρα 7 μ.μ. στο Marathon Camping για να ανταλλάξουμε απόψεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης, καθώς σχετικό αίτημά μας προς τον πρόεδρο του ΔΣ δεν βρήκε ανταπόκριση.

                   Οι Δημ. Σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών
Βασίλης Δελαγραμμάτικας vdelagram@gmail.com
Αλέξανδρος Αστρινάκης astrinakis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου