Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαραθώνας 22-12-2015

Στις 27/11/2015 στο Γραμματικό , με πρόσκληση του Τοπικού Συμβουλίου έγινε σύσκεψη ενάντια στο έργο του ΧΥΤΑ, όπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων – συλλόγων και κάτοικοι.
Αποφασίστηκε ενεργοποίηση για τη δυναμική προβολή της πάνδημης αντίθεσής μας στη συνέχιση του έργου του ΧΥΤΑ. Πιο συγκεκριμένα να οργανωθεί άμεσα  μαζική συγκέντρωση στο Δημοτικό κατάστημα Νέας Μάκρης όπου και ο Δήμαρχος με την αναγνωρισιμότητα του να προβάλει στα κανάλια και στον τύπο το μεγάλο αυτό πρόβλημα.
Γι αυτό να ασχοληθεί ΑΜΕΣΑ το Δημοτικό Συμβούλιο.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 15-12-2015 καθώς δεν υπήρχε σχετικό θέμα ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Φώτης Δεληβοριάς ρώτησε το Δήμαρχο πώς θα ικανοποιήσει το αίτημα της σύσκεψης του Γραμματικού.
Ο Δήμαρχος αρνήθηκε να απαντήσει ο ίδιος και το ανέθεσε στη δημοτική σύμβουλο Σταυρούλα Δρακοπούλου.
Η ενέργεια που ανακοινώθηκε ήταν η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων με την οικονομική συμβολή του Δήμου.
Αγνοήθηκε το αίτημα της σύσκεψης του Γραμματικού και κανένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους που ήταν στη σύσκεψη δεν διεκδίκησε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης με μπροστάρη το Δήμαρχο. 
Πληροφορίες λένε ότι ο Δήμαρχος είχε αρνηθεί το πρωί της ίδιας ημέρας να ηγηθεί μιας τέτοιας δημόσιας συγκέντρωσης.
Ελπίζουμε το θέμα να απασχολήσει πιο σοβαρά το Δημοτικό Συμβούλιο και να σεβαστεί τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει τα μέλη του στη σύσκεψη της 27ης Νοεμβρίου στο Γραμματικό.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα ξαναφέρει το θέμα.

 Το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου