Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016




ΕΠΙΣΤΟΛΗ #13     
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,   
FREE ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
Ενάμισι χρόνο μετά. 
 Μαραθώνας 15 / 1 / 16


Καλημέρα Κε Δήμαρχε,
Εμείς δεν σας ξεχνάμε , όμως  εσείς έχετε απαξιώσει να απαντήσετε στις προηγούμενες 12 επιστολές μας.

Aλήθεια πως περνάει ο καιρός και πως η επικαιρότητα μας κάνει και ξεχνάμε τα χθεσινά γεγονότα που μας έκαναν να ελπίζουμε!!

Κύριε δήμαρχε, σαν να ήταν χτες που ενθουσιαστήκαμε με την φωτογραφία σας στην οροφή ενός πράσινου λεωφορείου  υψώνοντας το χέρι σας με το σήμα της νίκης.

Επιτέλους σκεφτήκαμε να ένας Δήμαρχος της άμεσης δράσης. Σε 24 ώρες έλυσε τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας της περιοχής μας, ( 8 ΓΙΑΤΡΟΙ) και σε 3 μέρες, μας έλυσε και το συγκοινωνιακό ( 3 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,  FREE ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ). Δεν διευκρινήσατε τότε βέβαια ,αν θα τα δρομολογούσατε σε εσωτερικά δρομολόγια μεταξύ των ακραίων οικισμών ,                (ΒΑΡΝΑΒΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ- ΚΑΛΕΝΤΖΙ- ΣΟΥΛΙ  κλπ )που είχαν σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ τους, με το κέντρο του Δήμου και το Κέντρο Υγείας ή αν θα το πηγαίνατε πιο πρωτοποριακά με το κέντρο της Αθήνας.

Αυτά τότε Κε Δήμαρχε, σήμερα ενάμισι χρόνο μετά ψάχνουμε να βρούμε τους γιατρούς και δεν έχουμε ούτε συγκοινωνία ούτε οικολογικά λεωφορεία.

        Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

Εμείς η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Κε Δήμαρχε σε 4 χρόνια, που θα είμαστε Δημοτική αρχή, πρώτα θα φέρνουμε ΓΙΑΤΡΟΥΣ και ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, γιατί είμαστε σίγουροι ότι ακόμη και τότε θα τα περιμένουμε ( γι’αυτό άλλωστε λέμε ότι θα είμαστε Δημοτική αρχή) και μετά θα πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα.
Και πάλι καλημέρα σας Κε Δήμαρχε.


To   ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ  της  ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου