Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Βιογραφικά Υποψηφίων Δύναμης Πολιτών Μαραθώνα


Η Δύναμη Πολιτών διαθέτει στελέχει με εμπειρία και καταξίωση στον επαγγελματικό τους χώρο. Πολίτες χωρίς δεσμεύσεις και κομματική ταυτότητα, που έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε τομείς όπως η εκπαίδευση, οι επιστήμες, οι τέχνες, η διαχείρηση προγραμμάτων, η συμμετοχή σε εθελοντικές ομάδες και οργανώσεις και πάνω από όλα η αγωνία και αγάπη για την περιοχή μας. Ρίχνοντας μια ματιά στα βιογραφικά τους σημειώματα, μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί η Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους συνδυασμούς.

ΦΩΤΗΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
Γεννήθηκε στο Αιγάλεω. Κατάγεται από τα Λαγκάδια Γορτυνίας. Πτυχιούχος Νομικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών). Μεταπτυχιακές  σπουδές στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Αντιπρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος Εθνικής Στεγαστικής Τράπεζας. Αντιπρόεδρος Προνομιούχων Γενικών Αποθηκών Ελλάδος. Πρόεδρος Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας, Γεν. Γραμματέας ΟΤΟΕ, Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος Συνδέσμου Προστασίας Ασφαλιστικών Δικαιωμάτων, Δημοτικός σύμβουλος Νέας Μάκρης με τη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ». Μέλος της επιτροπής κατά του τεχνητού νησιού (Τσιμεντονήσι). Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της εταιρείας προστασίας περιβάλλοντος Όρμου Μαραθώνα η Τετράπολις
(1993). Ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Εταιρείας Φίλων του Μουσείου Μαραθώνα. Μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων.

ΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Γιατρός ειδικευμένος στη Δημόσια Υγεία, την Κοινωνική Ιατρική και την Ψυχιατρική. Από το 1990 διδάσκει Δημόσια Υγεία, Σχολική και Κοινωνική Υγιεινή στο ΤΕΙ Αθήνας. Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος στη Ν. Μάκρη ειδικευμένος στη θεραπεία ζεύγους και οικογένειας. Το 2010 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα “Το Φαράγγι” (εκδ. Οδυσσέας).

ΑΧΛΑΔΗ ΕΥΑ
Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής. Δίδαξε για 5 χρόνια ελληνικά στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας. Επιστημονική συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Από το 2002 διδάσκει τουρκικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Σχολή Ευελπίδων. Συνεργάτης του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών. Με δική της πρωτοβουλία ιδρύθηκε η Ομάδα Τοπικής Ιστορίας Νέας Μάκρης.

ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Είναι γνωστός ως Radio Frog λόγω του ερασιτεχνικού ραδιοφωνικού σταθμού του την  εποχή των 60’s. Σπούδασε Ναυπηγική και για 20 χρόνια ήταν προϊστάμενος του τεχνικού προγραμματισμού στην Ε.Α.Β (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία).

GUEORGUIEV KRASSIMIR  (ΓΕΩΡΓΙΕΒ ΚΡΑΣΙΜΙΡ)
Πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με βουλγαρική υπηκοότητα, από το 2000 στην Νέα Μάκρη. Δούλεψε στην οικοδομή και από το 2009 άνοιξε μια μικρή επιχείρηση (ψιλικά). Πατέρας δύο παιδιών που έχουνε γεννηθεί στην Ελλάδα. Η Ν. Μάκρη είναι μια πανέμορφη πόλη, η οποία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και οι πολίτες δυσκολεύονται να ζήσουν σ’ αυτήν. Η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση λόγου κακής διαχείρισης της προηγούμενης κυβέρνησης και της παγκόσμιας κρίσης, με αποτέλεσμα να έχουμε στριμωχτεί αρκετά.  Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταματήσουμε την αδιαφορία.

ΓΚΙΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών, εργάστηκε στην ΕΑΒ. Το 1980 εγκαταστάθηκε στη Γερμανία και παράλληλα με την εργασία του άνοιξε το πρώτο γυμναστήριο για πολεμικές τέχνες στο Ανατολικό Βερολίνο μετά την πτώση του τοίχους.

ΓΚΟΓΚΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
Σπούδασε οικονομικά στο Βερολίνο και σήμερα εργάζεται ως έμπορος στην Αγ. Μαρίνα. Από μαθητής συμμετείχε σε κοινωνικούς αγώνες μέσα από τις γραμμές του Ρήγα Φεραίου στην αρχή, και στη συνέχεια μέχρι σήμερα του Συνασπισμού. Στη Ν. Μάκρη κινητοποιήθηκε με την επιτροπή ενάντια στο τσιμεντονήσι και την πρωτοβουλία για τη διάσωση του άλσους στον παραλιακό πεζόδρομο.

ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Μηχανολόγος Μηχανικός, M.Sc. environmental eng. Εργάστηκε στο ΥΠΕΧΩΔΕ, στον ΟΑΣΘ, στις ΕΜΙΚΟ Α.Ε. και ΒΙΑΜΑΞ Α.Ε. Από το 1998 έως σήμερα είναι επιχειρηματίας και  εργολήπτης δημοσίων έργων με κύρια δραστηριότητά του την εμπορία ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Από το 2005 αγωνίζεται, για την αποτροπή της κατασκευής του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. Θέση του είναι ότι το έργο αυτό δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να γίνει και ότι ο νομοθετημένος σχεδιασμός που πάει να εφαρμοστεί στον τόπο μας είναι αποκύημα ενός άρρωστου κρατικού μηχανισμού που  χαρακτηρίζεται από διαφθορά, πολιτική ανοησία και διοικητική ανικανότητα. 

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Πτυχιούχος του Φυσιογνωστικού τμήματος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του ΑΠΘ. Διευθυντής επί πενταετία του Λυκείου Μαραθώνα. Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα, Γραμματέας της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Όρμου Μαραθώνα Η ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ, μέλος της Ιστορικής Εταιρίας “ΛΥΚΙΑ”, και μέλος της Γραμματείας της Διαδημοτικής Συνεργασίας Πολιτών ενάντια στο Θαλάσσιο Αιολικό πάρκο.

ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Ιατρός-Βιοπαθολόγος. Διδάκτωρ του Πανεπ. Αθηνών. Εργάστηκε στο Ερευνητικό Εργαστήριο της Παιδιατρικής Κλινικής και στο Εργαστήριο της Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου της Αθήνας. 

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ
Σπούδασε ξένες γλώσσες στην Αθήνα και εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών – Γαλλικών πάνω από 35 χρόνια, απασχολούμενη στο δικό της κέντρο Ξένων Γλωσσών μέχρι το 2008.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ
Πτυχιούχος του Φυσιογνωστικού τμήματος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του ΑΠΘ. Δίδαξε τριάντα χρόνια, στη Μέση Εκπαίδευση. Μέλος του Συλλόγου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα.

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή της Αθήνας και παιδαγωγικά στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Εργάζεται ως δασκάλα σε σχολεία της περιοχής από το 1983. Συμμετείχε σε δράσεις και σε επιτροπές για την προστασία του περιβάλλοντος (ΚΛΟΦΕΝ, τσιμεντονήσι, δασάκι Ν. Μάκρης). Μέλος της συντονιστικής επιτροπής κατά της εγκατάστασης ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ Γραμματικού. Στηρίζει την ανακύκλωση στην πηγή, συνεχίζοντας το έργο του συζύγου της, Στέλιου Καρυώτη. Μέλος της Εταιρείας τοπικής ιστορίας ‘’Λυκία’’ και του συλλόγου ‘’Φίλοι του Μουσείου Μαραθώνα’’.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Πτυχιούχος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Παν. Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Παν. PARIS V. Εργάζεται στη μέση εκπαίδευση. Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων των Σχολείων Ν. Μάκρης. Πρωτεργάτης της επιτροπής αγώνα κατά των ΧΥΤΑ (πρωτοβουλία Ένωσης Γονέων) και στην ίδρυση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ν. Μάκρης (1998).

ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Η.Π.Α. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής φιλολογίας με σπουδές στο University of Buffalo και στο Queens College της Νέας Υόρκης. Από το 1999 διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών. Ήταν μέλος του Δ.Σ Συνεταιρισμού Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος 2001- 2004. Από τον Ιούλιο 2010 είναι εκλεγμένο μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

ΖΗΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Συνταξιούχος μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού. Μόνιμος κάτοικος Σχοινιά από 5ετίας. Ήρθε στην περιοχή φεύγοντας από την Αθήνα για μια καλλίτερη ποιότητα ζωής, αλλά με την αδιαφορία των Δημοτικών Αρχών και την εξυπηρέτηση διαφόρων συμφερόντων κάτω από τις κομματικές επιρροές, η ποιότητα ζωής συνεχώς χειροτερεύει.

HAAS REINHOLD
Γεννήθηκε στην Γερμανία όπου σπούδασε Φιλοσοφία και Θεολογία και μετά εργάστηκε σε Γυμνάσιο. Το 1994 πήρε το διδακτορικό του στο Ινσμπρουκ της Αυστρίας. Από τότε δούλεψε στην επιμόρφωση ενηλίκων. Ασχολήθηκε ενεργά σε πολλά σχετικά προγράμματα στην Ινδία, Ρουάντα και τις Φιλιππίνες.

ΚΑΛΑΓΙΑΚΟΣ ΝΩΝΤΑΣ
Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Ασκεί ελεύθερη δικηγορία και ασχολείται κυρίως με υποθέσεις αστικού και διοικητικού δικαίου και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Ν. Μάκρη.

ΚΑΡΑΚΛΗ ΤΟΥΛΑ
Εργάσθηκε στην Εθνική Τράπεζα επί 29 χρόνια, όπου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση με ήθος και συνέπεια. Έχει έντονη οικολογική συνείδηση, είναι αποφασισμένη και έχει την διάθεση να εργασθεί για την ποιοτική και την περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής μας και για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας.

ΚΑΡΥΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Σπούδασε Μετάφραση - Διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και κάνει μεταπτυχιακό στη Διαχείριση και Προώθηση Πολιτισμικού Υλικού, στο Πανεπιστήμιο Εrasmus στην Ολλανδία. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και ήταν μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ν. Μάκρης από την ίδρυσή του μέχρι και το 2002.

ΚΑΤΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Καθηγήτρια Μαθηματικών. Συμμετοχή στους αγώνες της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην δημιουργία του τεχνητού νησιού, και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην Πόλη μας. Παρακολουθώ ενεργά το έργο της Επιτροπής κατά του ΧΥΤΑ Μαραθώνα.

ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα από το 1977. Ενεργός συνδικαλιστής από την πρόσληψή του. Εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων (ΣΥΕΤΕ) από το 2004. Συμμετείχε ενεργά στα Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ κ.ά.

ΚΕΡΑΣΩΤΗΣ ΝΑΣΟΣ
Αρχιτέκτων μηχανικός του ΕΜΠ, μελετητής σε ιδιωτικά και δημόσια κτιριακά έργα από το 1990 έως σήμερα. Έχει εργαστεί σε θέματα Αστικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης περιοχών (όπως το Φάληρο και η Δραπετσώνα) παραθαλασσίων και ευρύτερων, στην Ελλάδα και την Ολλανδία.

ΚΟΝΔΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Εργάζεται ως καθηγήτρια στο 1ο ΤΕΕ Ραφήνας και ασχολείται ιδιαίτερα με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Από την πρώτη στιγμή ενάντια στο τσιμεντονήσι και την καταστροφή του άλσους στον παραλιακό πεζόδρομο.

ΚΟΡΚΙΖΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1988 δίδαξε στο Γυμνάσιο Μαραθώνα και για 11 χρόνια διετέλεσε υποδιευθύντρια. Δραστήριο μέλος της Ε΄ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής, του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Μαραθώνα, των Πολιτιστικών Αποπειρών, των Επιτροπών κατά του τσιμεντονησιού στις παραλίες της Ν. Μάκρης και του Μαραθώνα.

ΚΟΥΛΙΤΣΟΥ ΕΦΗ
Απόφοιτος της δραματικής σχολής του Γρηγόρη Βαφειά. Συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο και την Ελληνική Σκηνή Άννα Συνοδινού. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το ψηφιδωτό. Δραστηριοποιείται στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Ν. Μάκρης, Γραμματέας της Επιτροπής Ειρήνης Μαραθώνα–Ν.Μάκρης- Ραφήνας, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Πολιτιστικές Απόπειρες.

ΛΑΔΙΑΣ ΤΑΣΟΣ
Πτυχιούχος Φυσικής και διδάκτορας σε Τεχνολογίες της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Καθηγητής Πληροφορικής και Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής στην Ανατ. Αττική.

ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και κατοικεί από το 2002 στο Γραμματικό. Έχει πλούσια συμμετοχή σε κοινωνικούς αγώνες. Συντάχθηκε με την ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στον αγώνα για ένα ΔΗΜΟ με κανόνες διαφάνειας και συμμετοχή των πολιτών, για ένα ΔΗΜΟ με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, για ένα ΔΗΜΟ που θα σέβεται και θα προστατεύει το περιβάλλον.

ΛΟΥΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Γεννήθηκε το 1975. Είναι Επ. Καθηγητής στο ΤΕΙ Αθήνας, με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ του ΕΜΠ και διδακτορικό στη Βιοϊατρική Τεχνολογία. Διαθέτει πολυάριθμα επιστημονικά άρθρα / ανακοινώσεις και ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Έχει συμμετάσχει ως Επιστημονικός Υπεύθυνος ή Κύριος Ερευνητής σε μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή εθνικούς πόρους. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στο πεδίο της Μοριακής Απεικόνισης χρησιμοποιώντας μεθόδους Πυρηνικής Ιατρικής και στην Ιατρική Οργανολογία, ενώ μέρος της ερευνητικής του δραστηριότητας επικεντρώνεται στην Τηλεϊατρική με έμφαση στην Τηλεκαρδιολογία.

ΜΑΡΑΤΟΥ ΜΑΝΙΑ
Είναι από τους πρωτεργάτες του κινήματος της «νεοαφήγησης» στην Ελλάδα. Διδάσκει την τέχνη της αφήγησης στη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, το μάθημα «Παραμύθια και Μουσική» στο Διδασκαλείο των Νηπιαγωγών του ΤΕΑΠΗ, κι ακόμη δημιουργεί και εκπονεί εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία.

ΜΟΥΓΝΑΪ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Σπούδασα Οικονομικά και Καλές Τέχνες-Cultura di arte στη Φλωρεντία. Με κέντρο τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον αγωνίστηκε κατά του τσιμεντονησιού και της καταστροφής του πευκοδάσους στον πεζόδρομο της παραλίας.

ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΚΙΚΗ
Λογίστρια. Από το 1987 δραστηριοποιείται στούς αγώνες για καλύτερη παιδεία μέσα από το σύλλογο γονέων στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μάκρης. Συμμετοχή στους αγώνες για το κλοφέν, στο σύλλογο των Πολιτιστικών Αποπειρών ως ιδρυτικό μέλος και εκλεγμένη πολλές φορές στο Δ.Σ του συλλόγου, στις κινητοποιήσεις για την κατάργηση του τσιμεντονησιού, και για το δασάκι στον πεζόδρομο.

ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δημοσιογράφος-μουσικός παραγωγός. Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Kosmos 93,6. Σπουδές στη Διοίκηση και Οικονομία στην Αθήνα και στο μεταφραστικό τμήμα του παν. του Έσσεξ της Μ. Βρετανίας. Έχει εργαστεί και αρθρογραφήσει στο Σκάι, στις Εικόνες, στην Ελευθεροτυπία, στον Ήχο.

ΜΠΑΝΤΕΛΛΑ ΝΙΚΗ (ΜΟΥΓΝΑΪ)
Εργάστηκε στην Ιδιωτική και Δημόσια Εκπαίδευση 37 χρόνια. Ως εκπαιδευτικός και μητέρα θεωρεί ότι είναι απαράδεκτες οι Δημοτικές Αρχές που αφήνουν να καταστρέφονται χώροι ιστορικής μνήμης και πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής Κολύμβησης. Πρωταθλητής Ελλάδος, Βαλκανιονίκης, ρέκορντμαν και μέλος της Εθνικής Ομάδας από το 1976 έως και το 1980. Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Shefield. Αντιπρόεδρος του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δικαστικών Υπαλλήλων και ιδρυτικό μέλος και έφορος της Κολυμβητικής Ακαδημίας Ν. Μάκρης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Πτυχίο μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και διδακτορικό από το Imperial College του πανεπιστημίου του Λονδίνου. Έχει διδάξει στα πανεπιστήμια Imperial College, Swansea Ουαλίας και Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Συμμετέχει ενεργά σε θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις στις Πολιτιστικές Απόπειρες.

ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Με ρίζες από τη Μ. Ασία και την Πλάκα. Έχει εργαστεί στη ΔΕΗ και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στα κοινωνικά, πολιτιστικά και στα θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. Μέλος του Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού /ΦΟΥ/ με πολύχρονη πείρα και μέλος στο Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης που φροντίζει για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά.

ΠΕΛΕΚΗ ΝΙΚΗ
Αρχιτέκτων Μηχανικός- Κτηριολόγος. Έχει εργαστεί ως Αρχιτέκτων στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας με πολυετή εμπειρία σε μελέτες, και συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς όπου έχει βραβευτεί. Συμμετέχει ως μέλος ενεργά επί 15 έτη στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης Ε.Ε.Π.Φ.

ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ψυχοθεραπευτής- Σεξολόγος. Πρόεδρος της Ελληνικής Σεξολογικής Εταιρείας, Μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ένωσης Σεξολόγων, Μέλος των Συλλόγων Ελλήνων και Γάλλων Ψυχολόγων. Δίδαξε σε ιδιωτικές Σχολές Ψυχολογίας και σε Σχολές Γονέων. Πολιτιστικές Δραστηριότητες: Υπήρξε υπεύθυνος του Θεατρικού τμήματος του Συλλόγου Πολιτιστικές Απόπειρες. Υπήρξε συνιδρυτής του Θεατρικού Εργαστηρίου του ιδίου Συλλόγου. Είναι Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Πολιτισμού «Καλλιτεχνική Δράση».

ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ
Απόφοιτη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου, λογίστρια- φοροτεχνικός Α’ τάξης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Είναι γραμματέας του συλλόγου «Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα», διαχειρίστρια στην Ιστορική Εταιρεία Ν. Μάκρης «ΛΥΚΙΑ», μέλος της Γραμματείας της «Διαδημοτικής Συνεργασίας Πολιτών» ενάντια στο Θαλάσσιο Αιολικό Πάρκο όρμου Μαραθώνα, μέλος της επιτροπής αγώνα Ν. Μάκρης ενάντια στο ΧΥΤΑ, των επιτροπών ενάντια στα τσιμεντονήσια Ν. Μάκρης και Μαραθώνα, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.

ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα και τώρα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ενώ παράλληλα εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ζυθοποιίας. Οπαδός της ήπιας ανάπτυξης, που θα βασίζεται και θα αναδεικνύει τον ξεχωριστό φυσικό πλούτο της ευρύτερης περιοχής.

ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Συνταξιούχος του ΟΤΕ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων (1990-2004). Γραμματέας της Εταιρείας Ελληνοσερβικής Φιλίας. Υπεύθυνος Αλληλεγγύης με αντικείμενο την διοργάνωση πάνω από 50 ανθρωπιστικών αποστολών και φιλοξενίας παιδιών.

ΣΟΥΓΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
Σπούδασε ψυχολογία και παιδαγωγική στη Φιλοσοφική Αθήνας κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία. Διδάχτηκε την υφαντική τέχνη στον ΕΟΜΜΕΧ και μετά, για πέντε χρόνια, σε εργαστήρια καταξιωμένων υφαντριών. Από το 1999 άνοιξε το δικό της εργαστήριο. Ασχολείται καί με την αναπαραγωγή παλαιών υφαντών και θεατρικών κοστουμιών. Συμμετέχει σε δράσεις κι επιτροπές πολιτών, που ανεξάρτητα με τους κομματικούς τους προσανατολισμούς, αγωνίζονται για την ανάπτυξη της περιοχής με γνώμονα την προστασία των φυσικών και ιστορικών της χαρισμάτων.

ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Καθηγητής Μαθηματικών του Λυκείου Ν. Μάκρης από το 1988. Διετέλεσε πολλά χρόνια Γραμματέας της Π.Κ. του ΣΥΝ Ν. Μάκρης. Δραστήριο μέλος της Ε.Λ.Μ.Ε. Αν. Αττικής. Μέλος της επιτροπής ενάντια στο «τσιμεντονήσι».

ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΑΝΝΑ
Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Tennessee και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ασχολήθηκε ενεργά ως γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δικαστικών Υπαλλήλων επί σειρά ετών. Ιδρυτικό μέλος του σωματείου «Οι φίλοι των ζώων Ν. Μάκρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου