Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 17/2/2016 Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ




Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ

Σε έντονο κλίμα έγινε και η συνεδρίαση του ΔΣ της 17/2/16 στο Δήμο Μαραθώνα.
Η σκιά των όσων διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες μέρες πριν και μετά την εκλογή του νέου προέδρου κ. Θανασιά ήταν ακόμη βαριά και χρωματίστηκε από τις καταγγελίες του κ. Αστρινάκη για ανάρμοστη συμπεριφορά από πλευράς συμβούλου της πλειοψηφίας και του Δημάρχου, στο πρόσωπό του.
Κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν το ζήτημα του Κέντρου Επεξεργασίας λυμάτων που εξ αιτίας καθυστερήσεων στο παρελθόν κινδυνεύει να απενταχθεί από το ΕΣΠΑ και να χαθεί η χρηματοδότηση. Πέρα απ αυτό ο Δήμος χρεώνεται με πρόστιμα 35.000 ευρώ το μήνα για την καθυστέρηση. 

Στο κρίσιμο αυτό θέμα επιβεβαιώθηκε και πάλι η έλλειψη συνοχής της πλειοψηφίας και η υπευθυνότητα σύσσωμης σχεδόν της αντιπολίτευσης,  όπου με δικές της ψήφους σώθηκε την τελευταία στιγμή ένα έργο –όνειρο πολλών δεκαετιών.
Οι σύμβουλοι που υπογράφουμε αυτό το κείμενο , αν και ανήκουμε σε διαφορετικές παρατάξεις, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες
- για ενιαία αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του Μαραθώνα
-για τη διαφύλαξη της ψυχικής ενότητας της τοπικής κοινωνίας χωρίς τοπικισμούς και τεχνητούς διαχωρισμούς
-την υπεράσπιση της δημοκρατικής λειτουργίας του Δημ. Συμβουλίου και της ανεμπόδιστης και ισότιμης λειτουργίας όλων των συμβούλων.
Αστρινάκης Αλέξανδρος
Δεληβοριάς Φώτης
Λάσκος Κώστας
Λουΐζος Ιορδάνης
Μυλωνά Ματίνα
Πατεράκη Πόπη
Στάμος Χρήστος
Τουρούκης Νίκος
Τσίρκας Στέργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου