Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015



ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 ΔΗΜΟΥΜΑΡΑΘΩΝΑ
ΕΜΕΙΣ  ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ #10 Μαραθώνας 27 / 10 / 15

Γίνονται και καλά στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα.
Καλημέρα σας Κε Δήμαρχε.
.Η σημερινή επιστολή έχει σκοπό να σας ενημερώσει για μια καλή εκδήλωση        ( EVENT δεν το λέτε;;)-δεν είμαστε σίγουροι ότι έπεσε στην αντίληψη τόσο τη δική σας όσο και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων όλων των συνδυασμών.
Στο Βαρνάβα, (ξέρεται περιοχή του        Μαραθώνα είναι και αυτή), στον Αγιασμό  βρεφονηπιακού σταθμού που χάρις στις προσπάθειες της τοπικής διοίκησης και τον συντονυσμό της         (ΚαςΕ.Χρυσούλας/Τετράπολις) δημιούργησε ευχάριστη έκπληξη σε όσους  πλην των γονέων έκαναν τον κόπο να παρευρεθούν.
Για την ιστορία παρόντες ήταν ο πατήρ Ηλίας, η πρόεδρος της κοινότητας Κα Χ. Ασημακοπουλου, ο κοινοτικός σύμβουλος της Δύναμης Πολιτών Κος Α. Πετράκος και  κανεις άλλος από τους Εκλεγμένους.
Το ζεστό περιβάλλον που έχουν  δημιουργήσει η Διευθύντρια Κα Γ. Καριώτου,η Δασκάλα Κα Μ. Μπαθρέλου και οι εργαζόμενοι (καθαριότητας και συντήρησης) είναι αξιοζήλευτο και τα νήπια χαρούμενα
(το μαρτυρούν οι φωτογραφίες).

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
Εμείς θέλουμε τον Δήμαρχο και όλους τους Συμβούλους του Δήμου να συμμετέχουν στα δρώμενα όλων των περιοχών του Δήμου. Οι δημότες,  ειδικά οι νέοι γονείς θέλουν και πρέπει να έχουν εξασφαλισμένη την παραμονή των νηπίων τους- και όχι μόνο - σε όμορφο, θερμό και ασφαλές περιβάλλον όπως αυτό που έχουν καταφέρει με πολύ αγάπη για τα μικρά,οι Κες βρεφονηπιοκόμοι του Βαρναβα
Και πάλι καλημέρα σας από το Συντονιστικό της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου