Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

 Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ
Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η συνάντηση της Δύναμης Πολιτών με τους νέους της περιοχής μας την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στο «Mare Cafe», στην παραλία της Νέας Μάκρης. Το “Mare” γέμισε νέους και όχι μόνο, τόσο από τη Νέα Μάκρη, όσο και από γειτονικές περιοχές. 

Ο Φοίβος μαζί με την κιθάρα του δημιούργησε ένα ζεστό, παρεϊστικο κλίμα και μας χάρισε μια υπέροχη βραδιά. Όλοι όσοι ήμασταν εκεί σιγοτραγουδήσαμε, μεταξύ άλλων, τη «Μποσσανόβα του Ησαΐα», το «Φώτη», το «Εκείνη» αλλά και την «παλιά Ντισκοτέκ» σε μια ιδιαίτερη εκτέλεση. 


Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δύναμης Πολιτών κ. Βασίλης Δελαγραμμάτικας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Φώτης Δεληβοριάς. Στις σύντομες ομιλίες τους αναφέρθηκαν στα προβλήματα της περιοχής, με έμφαση σε αυτά που αφορούν τους νέους, όπως η επαγγελματική αποκατάσταση, η έλλειψη συγκοινωνίας, σχολικών κτιρίων, χώρων άθλησης και άλλων διεξόδων. Παρουσίασαν τις προτάσεις της  Δύναμης Πολιτών περιγράφοντας ένα σχήμα διοίκησης του νέου Δήμου Μαραθώνα, στο οποίο θα κυριαρχεί η ενεργός συμμετοχή των πολιτών και κυρίως των νέων. Πρότειναν τη στροφή σε νέες, εναλλακτικές μορφές καλλιέργειας και ήπιο τουρισμό, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, με προοπτικές και υψηλό εισόδημα, που θα κρατήσουν τους νέους μας στο νέο Δήμο Μαραθώνα. Κάλεσαν τους νέους να μην απέχουν από τις Δημοτικές Εκλογές, αλλά να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο που μεγάλωσαν και αγαπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου